Egy héttel a James Cameron által a Terminátor 2. - Az ítélet napja hivatalos folytatásaként beharangozott Terminator: Sötét végzet premierje előtt újra a mozikban Arnold Schwarzenegger filmje digitálisan felújított hanggal és képpel, 3D-ben, melynek díszbemutatójára most 3 darab páros belépőjegy keresi a gazdáját a Pannonia Entertainment és a Mafab.hu jóvoltából.

Hangolódj rá Te is a jövő héten érkező Terminator: Sötét végzetre, és légy ott Te is a digitálisan felújított Terminator 2 exkluzív vetítésén! A film a klasszikus ’91-es magyar szinkronnal, Gáti Oszkár, Fehér Anna, Minárovits Péter, Józsa Imre magyar hangjával érkezik a film a hazai mozikba.

Amennyiben Te is szeretnél ott lenni a vetítésen, nincs más dolgod, mint IDE KATTINTVA megírni a játékot meghirdető Facebook bejegyzésbe, hogy kivel néznéd meg a filmet, és automatikusan bekerülsz a sorsolásba, melyre október 22-ig délben kerül sor.

A Terminátor 2. - Az ítélet napja premierjére október 24-én 19:00 órai kezdettel kerül sor a budapesti Pólus Moziban. Sok szerencsét kívánunk!