Szeptember 24-én egyetlen alkalommal újra a nagyvásznon Ken Annakin háborús eposza, A halál 50 órája, melynek vetítésére most 3 darab páros mozijegy keresi a gazdáját a Pannonia Entertainment és a Mafab.hu közös játékának keretein belül.

A kora legnagyobb sztárjaival (Henry Fonda, Robert Shaw, Charles Bronson), valamint a legjobb mellékszereplő kategóriában Golden Globe-díjra jelölt Telly Savalas főszereplésével megszületett filmeposz az ardenneki ütközetet dolgozza fel, amely a második világháború egyik legfontosabb eseménye volt. A Ken Annakin rendezte 1965-ös filmklasszikus három napba sűríti a majd egy hónapig tartó, Belgium, Luxemburg és Németország területén zajló offenzíva eseményeit.

Ha Te is szeretnél ott lenni a film vetítésén szeptember 24-én a budapesti Pólus Moziban, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre.

Melyik évben mutatták be eredetileg A halál 50 órája-t?

A: 1960

B: 1965

C: 1975

A megfejtéseket a [email protected] email címre várjuk ma (szeptember 22.) éjfélig. Mindenesetre érdemes sietni, ugyanis az első három helyes válaszadó automatikusan megnyeri a páros belépőjegyeket.

Sok sikert kívánunk!