Hamarosan végre a mozikban az év legnagyobb fantasy szenzációjának ígérkező Dungeons and Dragons: Betyárbecsület. Szeretnéd az elsők között szeretnéd látni a népszerű szerep játék alapján készült rendkívül látványos filmet olyan A-listás sztárokkal a főszerekben, mint Chris Pine, Hugh Grant, Michelle Rodriguez, Sophia Lillis és Rege-Jean Page? Akkor csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna közös játékához, hogy a Tiéd lehessen a 5 darab 2 főre szóló mozijegy a film premier előtti vetítésére!

Napokon belül a mozikban a Dungeons and Dragons: Betyárbecsület, melyet a pároddal együtt most az első között láthatsz az országban.

A TÖRTÉNET

A film egy sármos tolvaj és egy csapat kalandor történetét meséli el, akik nagy kalandra vállalkoznak, hogy megszerezzenek egy elveszett ereklyét. Csakhogy minden a feje tetejére áll, amikor rádöbbennek, hogy rossz emberekkel húztak ujjat. 

HOGYAN CSATLAKOZHATSZ A JÁTÉKHOZ?

Ha Te sem szeretnél lemaradni a vetítésről, teszteld le a szerencsédet! Nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapjának fórumába (IDE KATTINTVA) kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a hétfő déli (március 20., 12:00) sorsolásba.

A szerencsés nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Cinema City Arénában kerül sor 2032. március 22-én (szerda) 19:00 órai kezdettel.

Sok szerencsét kívánunk!

akció | fantasy | kaland

SkyShowtime (2023.09.29.)

Egy nagyszabású kalandra indul egy sármos tolvaj és különc kalandorokból álló csapat, akik elhatározzák, hogy a nyomára bukkannak egy elveszett ereklyének. A dolgok azonban... több»