Jövő a héten végre a mozikban az év első horror szenzációja, az Éjszakai merülés. Ha Te sem maradnál le róla, csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna közös játékához, hogy a Tiéd lehessen az 5 darab 2 főre szóló mozijegy a film premier előtti vetítésére!

Január 1-jén végre a hazai mozikban az Éjszakai merülés, melyet a pároddal együtt most az első között láthatsz az országban.

Nincs futkosás. Nincs ugrálás. Nincs úszómester szolgálatban. Nincs esti fürdőzés. A  M3GAN producerei mélyen merülnek a horror világába ezzel az új, természetfeletti thrillerrel. A film, amely Rod Blackhurst és Bryce McGuire 2014-es rövidfilmje alapján készült, Wyatt Russell főszereplésével (A Sólyom és a Tél Katonája) érkezik a mozikba, aki a korábbi profi baseballjátékost, Ray Wallert játssza. Ray-t egy korai degeneratív betegség arra kényszeríti, hogy visszavonuljon, és új otthonba költözik aggódó feleségével, Eve-vel (Kerry Condon, Oscar-díjra jelölt, A sziget szellemei), tinédzser lányával, Izzyvel (Amélie Hoeferle, Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája), és kisfiával, Elliottal (Gavin Warren, Fear the Walking Dead). Ray titokban reméli, hogy visszatérhet a baseball ligába, és meggyőzi Eve-et, hogy az udvaron található, ragyogó vizű medence jó szórakozást nyújt majd a gyerekeknek, valamint a felépülését is elősegítheti. Azonban a ház sötét múltja egy fenyegető erőt szabadít rájuk, ami a borzalmak mélységébe rántja az egész családot... Az Éjszakai merülés írója és rendezője Bryce McGuire, a producerei pedig James Wan (Fűrész, Insidious, Démonok között) és Jason Blum (Halloween-filmek, Fekete telefon, Láthatatlan ember).

Ha Te sem szeretnél lemaradni a vetítésről, teszteld le a szerencsédet! Nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapjának fórumába (IDE KATTINTVA) kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a csütörtök déli (január  5-i, 12:00) sorsolásba.

A szerencsés nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Cinema City Mammut I-ben kerül sor 2023. január 10-én (szerda) 19:00 órai kezdettel.

Sok szerencsét kívánunk!

horror | thriller

Nincs futkosás és ugrálás, az ügyeletes úszómester pedig nincs szolgálatban. Az Atomic Monster és a Blumhouse és a nagysikerű M3GAN alkotói legújabb természetfeletti... több»