NYERJ páros mozijegyet Hugh Jackman új sci-fijére, az Új múltra!

Te is az elsők között szeretnéd látni Hugh Jackman új sci-fijét, az Új múltat? Akkor csatlakozz a Kultik Mozihálózat és a Mafab.hu közös játékához, hogy tiéd lehessen egy páros belépő a film vetítésére!

Izgalmas sci-fivel jelentkezik Hugh Jackman, mely csütörtöktől már a hazai mozikban is látható. Az eddigi előzetesek alapján egy igazán nagy dobásra számíthatunk a Westworld alkotójától, Lisa Joytól.

Hogyan csatlakozhatsz a játékhoz?

Ha Te sem szeretnél lemaradni a filmről, akkor nincs más dolgod, mint csütörtökig írni egy véleményt a Mafab.hu bármelyik filmes vagy sorozatos adatlapján az általad legutóbb látott filmről vagy szériáról, és automatikusan bekerülsz a játékba. Határidő: 2021. augusztus 19., 10:00 óra. A nyertessel emailben vesszük fel a kapcsolatot.

A játékban bárki részt vehet, a nyeremény pedig beváltható országszerte a Kultik Mozihálózat bármelyik pontján (Kultik Ajka, Kultik Csepel, Kultik Kaposvár, Kultik Pécs, Kultik Salgótarján, Kultik Sopron, Kultik Szenes, Kultik Vásárhely, Kultik Köki). A teljes listát itt találod: KULTIK.hu.

Miről szól a film?

A jövő nem ígér semmi jót. Amerika nagyvárosai víz alá kerültek. De Nick Bannister magándetektív (Hugh Jackman) ebből él: a jövőtől elforduló embereknek nyújt különleges szolgáltatást. Agyakban nyomoz, az agy sötét titkait kutatja, és aki fizet neki, azt hozzásegíti rég elfelejtett emlékeihez. Aztán találkozik Mae-vel (Rebecca Ferguson), és örökre megváltozik a jelene. Meg a múltja és a jövője is. A nő felbukkan az életében, azután eltűnik, ő pedig a nyomába veti magát. Miközben mások emlékeiben kutat a köddé vált nő után, egy veszélyes összeesküvés nyomaira bukkan, de ő nem adja fel: már az életét is odaadná érte, hogy újraalkossa a múltat, és megváltoztassa a jövőjét. A különleges hangulatú noir sci-fi/thriller a Westworld alkotóinak munkája: ez a film is meghökkentő csavarokból, furcsa ötletekből épít szemkápráztató, új világot – nagyszerű színészek segítségével.

Sok sikert kívánunk!

66 Új múlt  (2021)

misztikus | romantikus | sci-fi | thriller

Nicolas Bannister egy magányos veterán, aki a közeljövő Miamiában él, melyet egyre jobban eláraszt az óceán emelkedő vízszintje. A férfi egy veszélyes foglalkozás... több»