2020.01.17   szerző: hp   hozzászólások: 0

Véget ért a téli pontgyűjtő közösségi játékunk, melyben ismét rengetegen szálltatok versenybe a garantált nyereményekért. Eljött az idő, hogy ismét elkezdődjön a pontgyűjtés. Ismét értékes nyeremények várnak gazdára. Gyűjtsd a pontokat, ugyanis az első öt garantált nyereményben részesül. Figyelem, ezúttal is három hónap áll a rendelkezésetekre áll a pontgyűjtésre, a fődíj nyertese az lesz, aki a legtöbb pontot gyűjti össze július és október között.

Játssz garantált nyereményekért a Mafabon, és vidd el Te a PlayStation 4-et!

Folytatódik a pontgyűjtés a Mafabon. Írj érdekességet, hozzászólást, életrajzot vagy készíts listát, és gyűjtsd össze Te a legtöbb pontot, hogy Tiéd lehessen a játék fődíja, egy PlayStation 4 Slim 1TB + 3 videojáték! Ne aggódj, ha lecsúsznál az első helyről, ugyanis az öt legtöbb pontot összegyűjtő játékosunk garantált nyereményben részesül. Sőt, egy különdíjjal is készültünk a legjobb véleményírónak, aki egy Mozinet ajándékcsomaggal lesz gazdagabb.

A Mafab.hu első öt legaktívabb önkéntes szerkesztője az alábbi díjakat viheti el:

1. díj: PlayStation 4 Slim 1TB + 3 játék
2. díj: Xiaomi Mi TV Box S EU Multimédia központ
3. díj: 5 db Cinema City mozijegy
4. díj: 3 db Cinema City mozijegy
5. díj: 2 db Cinema City mozijegy

Felkeltettük az érdeklődésed? Akkor ide kattintva olvasd el a játék szabályzatát, és vesd bele magad a pontgyűjtésbe.

A játék határideje 2020. március 31. 00:00 óra. A végleges sorrend kialakulása a játék lezárása után néhány napot igénybe vehet. 

Sok sikert kívánunk!