Játssz garantált nyereményekért, és vidd el Te a Hyundai okostévét!

Véget ért a második negyedéves játék, gratulálunk a nyerteseinknek, Puncsnak és Filmbarbárnak, akik igazán kitettek magukért. Most újra kezdődhet a pontgyűjtés! A fődíj ezúttal egy Hyundai okostévé.

Ismét értékes nyeremények várnak gazdára. Gyűjtsd a pontokat, ugyanis az első két helyezett garantált nyereményben részesül. Figyelem, ezúttal is három hónap áll a rendelkezésetekre a pontgyűjtésre, a fődíj nyertese az lesz, aki a legtöbb pontot gyűjti össze július és szeptember vége között.

Újra elkezdődik a pontgyűjtés a Mafabon. Írj érdekességet, hozzászólást, életrajzot vagy készíts listát, és gyűjtsd össze Te a legtöbb pontot, hogy Tiéd lehessen a játék fődíja, egy 80 cm képátlójú Hyundai okostévé. Ne aggódj, ha lecsúsznál az első helyről, ugyanis a második legtöbb pontot összegyűjtő játékosunkat egy  Xiaomi Redmi Note 9 okostelefonnal ajándékozzuk meg.
A Mafab.hu legaktívabb önkéntes szerkesztői tehát az alábbi díjakat viheti el:

1. díj: Hyundai okostévé 80 cm képátlóval

2. díj: Xiaomi Redmi Note 9 okostelefon

Felkeltettük az érdeklődésed? Akkor ide kattintva olvasd el a játék szabályzatát, és vesd bele magad a pontgyűjtésbe! A véleményed most még többet ér, ugyanis minden 500 karakter feletti véleményért 50, míg 1000 karakter feletti véleményért 100 pontot írunk jóvá. 

A játék határideje 2021. szeptember 30. 00:00 óra. A végleges sorrend kialakulása a játék lezárása után néhány napot igénybe vehet.
Sok sikert kívánunk!