Jeff Goldblum visszatér a Jurassic World 3-ban?

Jeff Goldblum még nem végzett a Jurassic World-franchise-zal – legalábbis, ha mások is úgy akarják, szívesen visszatér még egyszer. Amire minden esély meg is van: a frissen bemutatott Jurassic World: Bukott birodalom igen szépen teljesít odahaza és az óceán innenső felén is, így a stúdió magabiztosan jelentette meg a következő filmet.

Viszont nem akarják túlfeszíteni a húrt, és a tervezett Jurassic World: Világuralom minden bizonnyal az utolsó is lesz ebben a formában. A filmet Juan Antonio Bayona második része után ismét Colin Trevorrow rendezi majd, és lel és Michael Crichtonnal közösen írja a készülő forgatókönyvet. Ha tehát ők szeretnék viszontlátni Ian Malcolm karakterét, akkor Goldblum biztos, hogy visszatér.  

A színész mindenesetre azt nyilatkozta, hogy izgatott a filmmel és a lehetőséggel kapcsolatban, illetve elmondta, milyen jó rendezőnek tartja Trevorrow-t. Ha szüksége van rá, akkor nagyon szívesen segít a produkcióban, mert nagyon hálás és örül, hogy eddig a részese lehetett.

De ha már Goldblum: az eddigi filmek még kihagyták a ziccert, hogy összetrombitálják az első film legendás gárdáját, beleértve Sam Neillt és Laura Dernt – a színésznő pedig pedzgette már, hogy szintén szívesen visszatérne az utolsó filmben.

Ami késik, nem múlik: a stúdió 2021. júniusára lőtte be a film hivatalos premierjét, így még bőven van idejük összecsemegézni a szereplőket.