Jégvarázs 2: Befutott a teljes filmelőzetes!

A korábbi kedvcsináló után végre megérkezett a Disney animációs sikerfilmjének folytatásához készített teljes trailer is. A Jégvarázs 2 novembertől a mozikban!

Hat évvel a parádés sikereknek örvendő Jégvarázs után idén végre a mozikba kerül a folytatás. A filmet övező várakozást jó jelzi, hogy már a beharangozó trailer is észvesztő rekordot döntött azzal, hogy mindössze egy nap alatt 116 milliónál is többször játszották le a videomegosztó portálokon.

A Jégvarázs 2 történetének középpontjában Elsa varázslatos képességei állnak, a hivatalos szinopszis szerint ő és barátai, Sven, Olaf, Kristoff és húga, Anna együtt kelnek útra, hogy megtalálják a választ arra, honnan is ered a lány hatalma. Csakhogy a rejtély az egész királyságra veszélyt jelenthet. A kérdés ezúttal az, hogy vajon elengedő erővel rendelkezik-e Elsa ahhoz, ami rá vár a kalandjuk során.

A film rendezői székét ezúttal is Chris Buck foglalhatta el, ezúttal azonban nem egyedül dolgozott, ugyanis a Disney egy női direktort, Jennifer Lee-t szerződtette le mellé.

A Jégvarázs 2 november 21-től látható a hazai mozikban. A film friss előzetesét idelent nézhetitek meg.