Megérkezett a hazánkban forgatott thriller legfrissebb előzetese.

Márciusban a hazai mozikban a Vörös veréb, melynek főszerepében az Oscar-díjas Jennifer Lawrence-t láthatjuk majd, aki egy orosz kémet alakít a Francis Lawrence rendezésében készülő produkcióban. Budapest utcái természetesen a legújabb trailerben is visszaköszönnek. Az eddig látottak alapján a világsikerű kémregény adaptációja feszültségben és erotikában gazdag thrillerre számíthatunk.

Ami a sztorit illeti, Dominika Jegorova (Jennifer Lawrence), az orosz titkosszolgálat egyik legjobbja azt a feladatot kapja, hogy titkokat szedjen ki a CIA magas rangú emberéből (Joel Edgerton), akinek a fejében ott van az Oroszországban működő amerikai ügynökök listája. Csak egy eszközt használhat: el kell csábítania. Azonban az egyszerűnek ígérkező az akció nem várt fordulatot vesz.
A direktor Az éhezők viadala több részében és rendezte már Lawrence-t, de az ő kezei alatt készült a Will Smith főszereplésével forgatott Legenda vagyok is, így várhatóan akcióban sem lesz hiány.

A további szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Mary-Louise ParkerJoel EdgertonJoely RichardsonJeremy IronsMatthias SchoenaertsCharlotte Rampling és Ciarán Hinds.

A Vörös veréb 2018. március 1-től a hazai mozikban az Intercom forgalmazásában.