Jennifer Lopez (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) június 16-án szívhez szóló Instagram-posztokkal ünnepelte az Apák napját.

A színésznő egy sztoriban „Boldog apák napját” kívánt a férjének, Ben Afflecknek, megosztva egy fekete-fehér fotót Affleckről bőrdzsekiben (lásd idelent), és „a mi hősünknek” nevezve őt.

Ben három gyermek - Violet, Seraphina és Samuel - édesapja előző házasságából, és JLo ikreinek, Maxnak és Emme-nek a mostohaapja.

Emellett JLo saját édesapja, David Lopez előtt is tisztelgett egy visszatekintő fotóval és egy szeretetteljes üzenettel.

A közelmúltban arról is szóltak a hírek, hogy JLo és Ben alig egy évvel a vásárlás után eladják a villájukat, miközben a bulvársajtó arról cikkezik, hogy válságban van a sztárpár házassága, ami csak további találgatásokra adott okot.

Jennifer Lopez legújabb filmje, az Atlas az elmúlt hetekben tarolt a Netflixen, és jelenleg is nézhető a streamingszolgáltató kínálatában.

instagram.com/jlo

58 Atlas  (2024)

akció | dráma | kaland | sci-fi

Egy sötét jövő, ahol egy mesterséges intelligenciával rendelkező katona úgy dönt, hogy a háborút csak úgy lehet megszüntetni, ha kipusztul az emberiség. több»