2017.11.10   szerző: hp   hozzászólások: 0

Az Az nézői – akik már Magyarországon is több mint 300 ezren vannak! – valószínűleg mind egyetértenek abban, hogy a bohócos horror gyerekszereplői igazi színészi karrier előtt állnak. És a legtöbben a vörös hajú lány, Sophia Lillis hosszú távú sikerére fogadnak.

Jessica Chastain gyűri le a horrorbohócot?

A 15 éves New York-i csajról már azt is tudni, hogy ő hogyan képzeli el magát a jövőben. Az AZ folytatása ugyanis 27 év múlva játszódik, vagyis a film második részében a most megszeretett gyerekek felnőtt változata játssza majd a főszerepet. És Lillis nemrég azt nyilatkozta, hogy azt szeretné, hogy az ő figurájának felnőtt korát Jessica Chastain alakítsa.

A ScreenRant újságírója rögtön meg is kérdezte a két alkalommal Oscarra jelölt színésznőt, hogy mit szól az ötlethez – ami már csak azért sem lehetetlen, mert Chastain főszerepet játszott az Az rendezője előző filmjében a Mama-ban is.

– Szükségem van munkára, és az alkotók a barátaim – nyilatkozta a színésznő. – Sőt, szinte családtagok. Nyitott vagyok az ötletre, majd meglátjuk, mi lesz belőle. De szeretném, ha tudnák: szívesen szétrúgom a leggonoszabb bohóc se…ét is, ha kell. (IC Press)

78 Az  (2017)

dráma | horror | thriller

Egyenként eltűnnek egy kisvárosból a gyerekek. Csupán megcsonkított testrészek és szervek maradnak utánuk. Derry gyászol, azután elfeledkezik a tragédiáról, csak hét gyerek... több»