Jó hírünk van a rajongóknak, Chris Hemsworth még jó sokáig Thor lehet

Sok rajongóban él máig a kérdés a hogyan továbbról a Bosszúállók: Végjáték után. Abban a filmben az elmúlt évtized több meghatározó hősétől is el kellett búcsúznunk: elköszönt Vasember és Amerika kapitány, valamint a Fekete özvegy is. De mi a helyzet Thorral és Hulkkal? Utóbbi kapcsán nagyon nem tudni még, hogy mik a Marvel Studios és a Disney tervei, de előbbivel egy picit más a helyzet. Legalább egy filmet még biztosan szentelnek neki, ez lesz a 325570. De mi lesz vele utána?

Vajon ez a film lesz-e Thor és ezzel Chris Hemsworth búcsúja a Marvel moziverzumtól? Erre a kérdésre most félig-meddig a főhős adott választ egy interjúban. Chris Hemsworth ugyanis kijelentette, hogy ő bizony még nem szeretné a polcra tenni Thor szerepét egy darabig. Nevetve tette hozzá, hogy Thor még túl fiatal ahhoz, hogy elköszönjünk tőle, hiszen még csak alig 1500 éves. Szóval ő a maga részéről szeretne még sokáig a Marvel moziverzum részese lenni, de az interjú végén azért hozzátette, hogy legalábbis reménykedik benne.

A végső döntés nyilván a Disney kezében van, rajtuk múlik, hogy még hány filmet szentelnek a villámok istenének. És persze a Thor: Szerelem és mennydörgésen is, hiszen ha az a film sikeres lesz, sokkal nagyobb eséllyel folytatódhat Thor sztorija is.

A filmmel kapcsolatban egyelőre sem Chris Hemsworth, sem a rendezői széket elfoglaló Taika Waititi nem árulhatott még el részleteket. A színész azonban annyit elkotyogott, hogy mikor elolvasta a forgatókönyvet, sokkal jobban szórakozott, mint korábban a Thor: Ragnarök esetében. Pedig sokak szerint magasan az volt a Marvel moziverzum egyik legjobban sikerült filmje.