Amber Heard után Johnny Depp is fellebbez a bíróság döntése ellen, amely szerint 2 millió dollár kártérítést kell fizetnie volt feleségének.

Mindenki jól emlékszik arra, hogy június 1-jén, hat hétnyi, nagy nyilvánosságot kapott tárgyalás után az esküdtek meghozták ítéletüket a Johnny Depp és volt felesége, Amber Heard közötti perben.

A színésznőt bűnösnek találták Johnny Depp rágalmazásában, és arra kötelezték, hogy fizessen neki 15 millió dollár kártérítést (amit egy helyi törvény miatt 10,35 millió dollárra csökkentettek a büntető kártérítés felső határának meghatározása miatt), míg Johnny Deppet arra kötelezték, hogy fizessen a színésznőnek 2 millió dollárt.

Július 22-én Amber Heard bejelentette, hogy fellebbez a bírósági döntés ellen. Most Johnny Depp úgy döntött, hogy követi a példáját, a színész ugyanis fellebbezést nyújtott be a virginiai bírósághoz, hogy ne kelljen kifizetnie a 2 millió dollárt volt feleségének.

A CBS News kérdésére Camille Vasquez, a színész ügyvédje így nyilatkozott: "Arra számítottunk, hogy Heard asszony fellebbez. Ezt azóta mondja, amióta elvesztette az ügyet. Így Depp úr végül saját fellebbezést nyújtott be, hogy a bíróság a teljes jegyzőkönyvvel rendelkezzen.

Ha Ms. Heard ragaszkodik ahhoz, hogy folytassa a pereskedést ebben az ügyben, meg kell védenünk ügyfelünk érdekeit. Ez egy meglehetősen szokásos jogi eljárás. Csak reméljük, hogy a bíróság helybenhagyja az ítéletet - amely szerintünk helyes volt. És hagyjuk, hogy mindkét fél továbblépjen."

Úgy tűnik tehát, hogy a két színész közötti jogi csata még egyáltalán nem ért véget.

Deppnek kimondottan jól megy a sora az ítélet óta, a napokban néhány óra alatt keresett 1,4 milliárd forintot, melyről itt írtunk bővebben.