A Tubi streamingszolgáltató műsorkínálatában debütál majd a Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási peréről készült film.

A film főszerepében Mark Hapka alakítja majd Deppet, aki korábban olyan produkciókban szerepelt, mint a Párhuzamosok és a Days of Our Lives. Amber Heardöt pedig Megan Davis formálja meg, aki az Alone in the Dark kapcsán lehet sokaknak ismerős.

A film további szerepeiben érkezik Melissa Marty és Mary Carrig, akik Depp és Heard ügyvédeit, Camille Vasquezt és Elaine Bredehoftot alakítják majd. A Hot Take: the Depp/Heard Trial cselekménye Depp és Heard viharos bíróságon belüli és kívüli kapcsolatát követi nyomon, különös tekintettel arra a két hónapos időszakra, amikor a rágalmazási per zajlott.

A film MarVista Entertainment égisze alatt készült, a rendezői széket pedig Sara Lohman foglalhatta el, aki korábban a Figyel az erdő és a Grace és Frankie produkciókon is dolgozott.

“A film' egy a sok időszerű, kulturálisan releváns eredeti film közül, amelyek a Tubival együttműködve készülő, bővülő partnerségünk és filmes palettánk keretében készülnek" - nyilatkozta Hannah Pillemer a MarVista vezetőségi tagja.

A Hot Take: the Depp/Heard Trial szeptember harmincadikán debütál majd.