Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76

Grace and Frankie (2015)

Grace and Frankie
Filmadatlap
 
98
Szereplők
2
Vélemények
200
Képek
8
Videók
 
papaja   2015. 07. 09.

Azt elvitathatatlan, hogy igen eredeti sorozatról van szó, valamit a főszereplők közti kémia is kiváló, de összességében valami mégis nagyon hiányzik nekem, így azt kell mondanom, hogy a második évadra (hacsak nem olvasok nagyon jókat róla) nem maradok.

 
tamas84   2015. 07. 02.

Korosodó főszereplőkkel készített vígjátéksorozat? Nos, ebben van potenciál, legalábbis a humor terén, és egész szépen élt is vele a sorozat. Nem tökéletes, de engem lekötött.

 
Nem ez a széria az, ami tovább emeli a Netflix fényét, de nem is hoz szégyent a névre. több»
 
Mostanában nagyon trendi a coming out téma - filmekben, sorozatokban. Néha a való életben is. Mikor az internet mélyén kattintgatva rábukkantam erre a fenti sorozatra, az volt az első gondolatom a tartalmat olvasva, hogy na még egy ilyen a sorban... aztán rápillantottam a főszereplők listájára... több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.