Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Grace és Frankie (2015-2021)

Grace and Frankie
Filmadatlap
 
98
Szereplők
3
Vélemények
200
Képek
9
Videók

Galéria (200)

Videók (9)

 
Kazydo   2021. 08. 16.

legújabb vélemény

0
Eredeti, vicces

Jó a témaválasztása, jó a korosztály is benne, akikről szól a sorozat. Annyira elcsépelt már, hogy a vígjátéksorozatok legtöbbször a 20-as éveikben járó fiatalokról, vagy maximum fiatal családokról szólnak. Ez a sorozat sok olyan témába belenyúl, amiről az idősek nem szeretnek beszélni, és humorba csomagolva szembesíti az embert az öregedéssel járó gondokkal. Továbbá jól ecseteli, hogy miként válhat két teljesen különböző nő egy közösen átélt csapás után egymás bizalmasává, legjobb barátjává.

 
tamas84   2015. 07. 02.

0

Korosodó főszereplőkkel készített vígjátéksorozat? Nos, ebben van potenciál, legalábbis a humor terén, és egész szépen élt is vele a sorozat. Nem tökéletes, de engem lekötött.

 
papaja   2015. 07. 09.

0

Azt elvitathatatlan, hogy igen eredeti sorozatról van szó, valamit a főszereplők közti kémia is kiváló, de összességében valami mégis nagyon hiányzik nekem, így azt kell mondanom, hogy a második évadra (hacsak nem olvasok nagyon jókat róla) nem maradok.

 

Jane Fonda neve Grace volt a Béke, szerelem és félreértés (2011) című filmben. Egy szabadszellemű ex-hippit játszott, akárcsak Lily Tomlin karaktere ebben a sorozatban.

(Hupka Adrián)
 

June Diane Raphael az első évadban második gyermekével volt terhes. Brooklyn Decker a második évadban második gyermekét várta.

(Hupka Adrián)
 

A sorozat egyik készítője, Marta Kauffman jegyzi a világsikerű, Jóbarátok című sorozatot is.

(Kazydo)
 

Jane Fondának és Lily Tomlinnak nem ez az első közös munkája, 1980-ban már játszottak együtt a Kilenctől ötig című vígjátékban. Azóta vártak arra, hogy újra dolgozhassanak egymással.

(Kazydo)
 
Az alkotók az évad végén is kénytelenek bedobni egy-két sóhajt érdemlő csavart, hogy oda futtathassák ki a finálét, ahova szeretnék, de valljuk be, rajongóként nem is vágyhattunk volna másra, mint hogy erről a pontról induljon az utolsó évad. több»