Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76

Grace and Frankie (2015)

Grace and Frankie
Filmadatlap
 
81
Szereplők
2
Vélemények
10
Képek
6
Videók
 
tamas84   2015. 07. 02.

Korosodó főszereplőkkel készített vígjátéksorozat? Nos, ebben van potenciál, legalábbis a humor terén, és egész szépen élt is vele a sorozat. Nem tökéletes, de engem lekötött.

 
papaja   2015. 07. 09.

Azt elvitathatatlan, hogy igen eredeti sorozatról van szó, valamit a főszereplők közti kémia is kiváló, de összességében valami mégis nagyon hiányzik nekem, így azt kell mondanom, hogy a második évadra (hacsak nem olvasok nagyon jókat róla) nem maradok.

June Diane Raphael
Baron Vaughn
Lily Tomlin
Jane Fonda
Brooklyn Decker
June Diane Raphael
Ethan Embry
Jane Fonda
Lily Tomlin
Brooklyn Decker
Ethan Embry
Sam Waterston
Martin Sheen
Lily Tomlin
Jane Fonda
Jane Fonda
Lily Tomlin
Jane Fonda
Jane Fonda
Lily Tomlin
 
Nem ez a széria az, ami tovább emeli a Netflix fényét, de nem is hoz szégyent a névre. több»
 
Mostanában nagyon trendi a coming out téma - filmekben, sorozatokban. Néha a való életben is. Mikor az internet mélyén kattintgatva rábukkantam erre a fenti sorozatra, az volt az első gondolatom a tartalmat olvasva, hogy na még egy ilyen a sorban... aztán rápillantottam a főszereplők listájára... több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.