Jön a horrorfilm, ami összehozza Micimackót, Bambit és Csingilinget is

Ami a szuperhős műfajban a Bosszúállók: Végtelen háború, az lesz a népszerű mesék karakterein alapuló horroroknak a Poohniverse: Monsters Assemble, amely egy egyedülálló crossovernek ígérkezik, írja a Variety.

A szóban forgó horrorban olyan közkedvelt mesefigurák sötét változatai szerepelnek, mint Micimackó, Bambi vagy Csingiling. A 2025-re tervezett filmet a Micimackó: Vér és méz című mikroköltségvetésű horrorfilm sikere (ne feledkezzünk meg a 2023 legrosszabb filmjének járó Arany Málnáról sem), amely Micimackót sorozatgyilkossá változtatta.

A Jagged Edge Productions és az ITN Studios által készített közelgő crossover a tervek szerint a klasszikus karakterek különböző kiforgatott változatait hozza össze egy horrorisztikus kalandban.

A franchise következő része, a Micimackó: Vér és méz 2 április 18-tól látható a magyarországi mozikban. Ha még nem láttad, mutatjuk a film előzetesét idelent.

horror | thriller

A százholdas pagony mélyén pusztító düh szabadul el, amikor Micimackó és barátai veszélyben találják otthonukat és életüket, miután Róbert Gida felfedte létezésüket. A... több»