Jön a Magic Mike 3, Tatum és Soderbergh is visszatér

Egy új Magic Mike-film készül az HBO Max-re.

Channing Tatum visszatér a franchise harmadik filmjében, mely a Magic Mike utolsó tánca (Magic Mike utolsó tánca) címmel, Steven Soderbergh rendezésében érkezik az HBO Max-re. (Nem Soderbergh rendezte a 2015-ös folytatást, a Magic Mike XXL-t.) Reid Carolin, az első két Magic Mike-film forgatókönyvének írója szintén a fedélzeten van. 

A Magic Mike 3 kizárólag az HBO Max-en debütál, Tatum pedig ismét Mike Lane, a férfi sztriptíztáncos karakterét alakítja majd, akinek figurájához Tatum floridai sztriptíztáncosként szerzett tapasztalatainak is nagy hasznát vette. A Last Dance cselekményének részletei még nem ismertek, de a film várhatóan lezárja Magic Mike történetét.

Tatum maga is megerősítette a hírt a Twitteren. Arról, hogy mikor mutatják be a filmet, egyelőre nincsenek információk.

Az első Magic Mike-film 167 millió dollár bevételt hozott a pénztáraknál, és mindkét film összbevétele közel 300 millió dollár volt. A franchise egy jövedelmező színpadi show-t, a Magic Mike Live-t is életre hívta, amelyet Las Vegasban, Londonban, Berlinben és Ausztráliában is bemutattak.

Tatumot legközelebb a hazai mozikba is érkező kutyás buddy movie-ban, a Katonadologban láthatjuk újra, melynek előzetesét idelent meg is nézhetitek. 

70 Katonadolog  (2022)

akció | animáció | családi | fantasy | vígjáték

Briggs és egyetlen társa, Lulu, a belga malinois még időben elérik egykori bajtársuk temetését, amely a Csendes-óceán partján kerül megrendezésre. Az egyiküknek azonban csupán... több»