Jön a Transformers 8 és 9, de van itt más is

A Paramount hivatalosan is megerősítette, hogy elkészül a nyolcadik és a kilencedik Transformers film, ám ez nem minden.

Noha bő egy évet kell még várniuk a franchise rajongóinak arra, hogy A fenevadak kora végre mozikba kerüljön, a legfrissebb értesülések szerint a stúdió egyúttal egy új trilógia alapjait szeretné majd lefektetni.

Az első Transformers film még 2007-ben jelent meg, Michael Bay rendezésében készült folytatások a későbbiekben azonban egyre keményebb kritikai fogadtatásban részesültek. A 2018-ban megjelent Űrdongóval egy laza rebootot szerettek volna összehozni a Paramountnál, a recept azonban nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, így Travis Knight koncepcióját aligha viszik majd tovább.

A fenevadak kora tulajdonképpen az Űrdongó történésel előtt játszódik majd, a főbb szerepekben pedig Anthony Ramos és Dominique Fishback lesznek láthatók. A nyolcadik és kilencedik Transformers film sorsa persze erősen függ majd valószínűleg A fenevadak kora sikerétől is, amely a tervek szerint 2023. nyarán kerül majd a mozikba.