Jön A védelmező 3, Denzel Washington is visszatér!

Denzel Washington egy közelmúltban adott interjúban elárulta, hogy visszatér A védelmező 3-ban, és a hírek szerint Antoine Fuqua is újra beülhet a rendezői székbe.

Washington a Collidernek elmondta, hogy újra visszatér A védelmező franchise harmadik részében, és már csak annyi van hátra, hogy hogy újra akciósztár formába lendüljön a Macbeth tragédiája után.

"Kész van a harmadik A védelmező forgatókönyve, be van ütemezve nálam. Szóval formába kell lendülnöm, és újra elkezdem verni az embereket" - mondta. "Újra megverhetem az embereket. A Macbeth tragédiája, aztán elmegyek és összeverek néhány embert. Ennél jobb már nem is lehetne, nem igaz?" - nyilatkozta a Collidernek.

A forgatókönyvíró személyét egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

A védelmező 2014-ben jelent meg, melyben Washington egy Robert McCall nevű volt tengerészgyalogost alakított, aki megpróbál megmenteni egy fiatal lányt az erőszakos orosz maffiózók elől. A film világszerte 192 millió dollárt kaszált, a 2018-ban bemutatott folytatás Denzel első folytatásfilmje volt, ami szintén 190 millió dollárt hozott. A franchise-t, amely eredetileg lazán egy '80-as évekbeli tévésorozaton alapult, a CBS nemrégiben sorozat formájában is adaptálta Queen Latifah főszereplésével The Equalizer címmel.

A színész új filmje, a Macbeth tragédiája január 14-től itthonról is streamelhető az Apple TV+-on. Nézd meg az előzetesét idelent.

dráma | háborús | thriller | történelmi

William Shakespeare azonos című tragédiája nyomán. Egy skót nagyúr három boszorkány meggyőz arról, hogy ő lesz Skócia következő királya. A férfit ambiciózus felesége is... több»