76 Aladdin  (2019)

Az idei év egyik bombasikerének számít a májusban mozikba került élőszereplős Aladdin, amelynek bevételei átlépték az 1 milliárd dollárt is, ezt a sikert azonban némileg árnyalja a film címszerepét alakító Mena Massoud legutóbbi nyilatkozata.

A napokban számoltunk be ugyanis arról, hogy a fiatal színész megtörte a hallgatást, egy rövid interjúban pedig elárulta, hogy az Aladdin óta gyakorlatilag nem castingolták őt egy szerepre sem.

„Egy kissé belefáradtam, hogy hallgassak erről, de szeretném, ha az emberek egyszerűen tudnának erről, hogy nem fenékig tejfel az élet az ember számára, ha egy olyan filmen dolgozik, mint az Aladdin. A valóság az, hogy amióta az Aladdin a mozikba került, igencsak vissza kellett vennem az elképzeléseimből, hogy mit is kezdhetnék a karrieremmel” – nyilatkozta korábban Massoud

És bár biztosra vehető, hogy elkészül az Aladdin folytatása, a Disney-nek további tervei vannak a koncepcióval, hiszen a legfrissebb értesülések szerint a stúdió már egy további spin-off fejlesztésén dolgozik, így Anders herceg karaktere is önálló filmet kapna, amelyben várhatóan Billy Magnussen megismételné a szerepét.

Mindez persze abszolút parádésan hangzik, a rajongók nagy része azonban teljesen kiakadt a napokban annak tudatában, hogy Massoud nem kap további szerepeket, ezzel ellentétben Magnussen igen, így a közösségi oldalakat valódi posztáradat lepte el, amelyben kifogásolják a filmes szakma döntéseit a bőrszínre alapozva.

A kialakult helyzetre azonban sem a stúdió, sem Magnussen nem reagált, mindenesetre, ha még nem láttad az új Aladdin filmet, akkor a fenti előzetes garantáltan meghozza a kedvet filmhez!