Bár az utóbbi időben meglehetősen csendes az Indiana Jones 5 háza tája, amelyben Harrison Ford saját bevallása szerint utolsó alkalommal játssza el a karaktert, attól mindenesetre nem kell tartaniuk a franchise rajongóinak, hogy a jövőben Indiana Jones megjelenések nélkül maradnak.

A Variety magazin értesülései szerint a Lucafilmnél már felmerült egy új sorozat koncepciója. Bár egyelőre semmilyen részletre nem derült fény a projekttel kapcsolatban, annyi mindenesetre már most tudható, hogy a stúdiónál már komolyan vehető tárgyalások folynak arról, miként is lehetne tovább építeni a franchise-t.

Korábban ugyan már felröppent néhány pletyka azzal kapcsolatban, hogy Fordtól nem más, mint Chris Pratt venné át a stafétát, ám mindez végül nem került megerősítésre. A tervek szerint egyébként a James Mangold rendezésében készülő ötödik Indiana Jones film 2023 júniusában kerül majd a mozikba, a produkcióhoz előzetes is készült, amelyet egyenlőre csupán a legutóbb San Diegó-i Comic Con résztvevői láthattak.