Indiana Jones 5: Visszavonul a franchise legendás alakja?

Könnyen lehet, hogy bejelentette visszavonulását a legendás filmes zeneszerző, John Williams, akinek utolsó munkája az Indiana Jones 5-ben lesz hallható.

Bár az ötödik Indiana Jones film még egy ideig várat magára a 90 éves Williams a jövőben már jó eséllyel nem vállal újabb felkérést. “Jelenleg az ötödik Indy film zenéjét írom. Harrison Ford, aki egy kicsit fiatalabb nálam, azt hiszem, szintén bejelentette, hogy valószínűleg ez lesz az utolsó filmje. Így azt gondoltam, ha Harrison meg tudja csinálni, talán én is meg tudok itt állni” - mondta Williams az Associated Pressnek adott interjújában.

“Egy olyan film, mint a Csillagok háborúja, hat hosszú hónap munkát vesz igénybe, ami az én koromban már nagyon hosszú elkötelezettség” - tette hozzá a zeneszerző.

John Williams az 1974-ben megjelent Sugarland Express óta minden produkcióján együtt dolgozott Steven Spielberggel, illetve olyan kultikus filmek zenéjét szerezte, mint a Harry Potter franchise első három epizódja, a Star Wars széria, A hazafi, A. I. Mesterséges értelem, Ryan közlegény megmentése, Jurassic Park, Schindler listája, Az Indiana Jones filmek és még hosszan sorolhatnánk.

Az Indiana Jones 5. a tervek szerint 2023. januárjában debütál majd a mozikban.

akció | kaland

SkyShowtime (2023.02.14.)

Archeológiát tanít Indiana Jones. Felkeresi egy műgyűjtő, aki azt szeretné, ha Jones professzor megkeresné neki a Szent Grált. Egy tudós már eltűnt, amikor az ereklye után... több»