Jön az X-akták rebootja, sztárrendező a fedélzeten

Rebootot kap a kultikus X-akták sorozat, amelyről máris nyilvánosságra került néhány izgalmas információ.

Eszerint a projekt élére nem más mint Ryan Coogler került, aki korábban a Fekete Párduc filmeken és az első két Creed filmen is dolgozott. Mindezt egyébként az eredeti sorozat készítője, Chris Carter árulta el az On The Coast with Gloria Macarenko című műsor vendégeként.

“Épp most beszéltem egy fiatalemberrel, Ryan Cooglerrel, aki újraforgatja az X-aktákat egy sokszínű szereplőgárdával” - mondta Carter.

Mivel a projekt még nagyon korai stádiumban van, egyelőre nem tudni, hogy melyik csatornán vagy platformon debütál majd, de nagy valószínűséggel nem az eredeti X-aktáknak otthont adó Foxon, hanem a Hulun jelenik majd meg, mivel a Fox és a 20th TV már nem ugyanannak a vállalatnak a része, miután a Disney felvásárolta a 21st Century Foxot.

Coogler a Walt Disney Televisionnel kötött ötéves átfogó szerződése keretében fejlesztené a projektet, amelynek a 20th TV is része.

89 X-akták  (1993)

dráma | krimi | misztikus | sci-fi | thriller

Fox Mulder és Dana Scully egymás ellentétei, azonban összeköti őket a munkájuk. Együtt dolgoznak az FBI rejtélyes, megoldatlan ügyein, melyek többsége paranormális... több»