Jonathan Majorst A kép forrása: Jeff Spicer / Getty Images for Warner Bros

Először szólalt Jonathan Majors a nyilvánosság előtt azóta, hogy egy New York-i esküdtszék bűnösnek találta őt volt barátnője ellen elkövetett testi sértés vádjával.

A színészt két rendbeli zaklatás és bántalmazás vétsége miatt ítélték el, amelyet 2023 márciusában volt élettársával, Grace Jabbarival követett el. Majors továbbra is elutasítja a vádakat, a bíróság február hatodikán szabja ki az ítéletet, amely akár egy évig tartó börtönbüntetés is lehet Majorsre nézve.

Az ABC News műsorvezetőjének, Linsey Davisnek adott új interjújában a színész leszögezte, hogy semmilyen testi sértést nem követett el volt partnere ellen, majd azt is hozzátette, hogy egyszerűen sokkolta az ítélet meghozatala.

“Ott álltam és jött az ítélet, én pedig egyre csak azt kérdeztem magamtól, hogy lehetséges mindez a bizonyítékok alapján” - mondta Majors.

Majors-t 2023. március 25-én letartóztatták, miután állítólag egy személyautó hátsó ülésén bántalmazta Jabbarit, aki vallomásában elmondta az esküdteknek, hogy Majors erőszakkal elvette tőle a telefonját, aminek következtében sérüléseket szenvedett a fején és az ujján.

Majors tagadta, hogy bántalmazta volna Jabbarit, és a védője azt állította, hogy Jabbari volt az agresszor a járműben azon az éjszakán. Ügyvédei azzal is érveltek, hogy Jabbari azért találta ki a vádakat, hogy visszavágjon Majorsnak a szakításuk után. 

“Ha nem vagyok a kocsiban, akkor ez az egész nem történik meg. Ha kilépek a kapcsolatból, mindez nem történik meg. Ha elég férfias vagy bátor vagyok ahhoz, hogy azt mondjam, 'valaki mással akarok találkozni' vagy 'most már végeztem', akkor nem ülök a kocsiban. Nem vagyunk itt. Én vagyok felelős ezekért a dolgokért” - mondta a színész az interjúban.

Nagyon úgy tűnik, hogy az ügy miatt filmes pályafutása teljesen tönkrement, bár Majors az interjút azzal zárta, hogy még mindig reménykedik abban, hogy folytatni tudja karrierjét Hollywoodban.