Nem csalás és nem ámítás, de legfőképp nem egy megkésett április elsejei tréfáról van szó.

Bár az utóbbi időben több fotón lehetett látni, amint Henry Cavill bajszot visel Supermanként Az Igazság Ligája egyes képsoraiban, sokakban felmerült azonban a gondolat, és persze jogosan, hogy holmi tréfáról van szó.

A napokban kiszivárgott egy fotó az Igazság Ligája utómunkálatairól, amin a film készítői épp a még bajszot viselő Cavill jelenetein dolgoznak. Egyszóval a produkció forgatása alatt a színész csakugyan így jelent meg.

De, hogy tisztázzuk, miről is van szó. A rendező, Zack Snyder koncepciója a történettel kapcsolatban több pontban is kissé összeegyeztethetetlen volt a Warner Bros. elképzeléseivel, épp ezért az utolsó pillanatban több jelenetet is újraforgattak.

Csakhogy Henry Cavill ezzel egyidejűleg már a Mission: Impossible – Utóhatás forgatásain is részt vett, amely filmszerepe szerint bajszot visel. Minthogy a Warner Bros. és a Paramount nem tudott egyességre jutni a két karakter külsejével kapcsolatban, a Warner végül kénytelen volt egy kompromisszumos megoldáshoz folyamodni, így Cavill bajszát végül CGI technológiával eltűntették az Igazság Ligájából.