Keanu Reeves is megszólalt Lance Reddick halála után

Keanu Reeves megszólalt Lance Reddick tragikus hirtelenséggel bekötvetkezett halálával kapcsolatban.

Pénteken jelentették be, hogy Lance Reddick, a John Wick széria, köztük a hamarosan bemutatásra kerülő negyedik rész és a Drót sztárja 60 éves korában váratlanul elhunyt. 

Nem sokkal a halála Keanu Reeves és a John Wick rendezője, Chad Stahelski közös nyilatkozatban emlékezett meg Lance-ről.

"Mélyen elszomorodtunk és megszakadt a szívünk szeretett barátunk és kollégánk, Lance Reddick elvesztése miatt" - írják a közös nyilatkozatukban. "Ő volt a tökéletes szakember, akivel öröm volt együtt dolgozni. Szeretetünk és imáink a feleségével, Stephanie-val, gyermekeivel, családjával és barátaival vannak. A filmet az ő szeretetteljes emlékének ajánljuk. Nagyon fog hiányozni nekünk."

Kiderült, hogy Lance holttestét a kaliforniai Studio Cityben lévő otthonában találták meg a bűnüldöző szervek reggel fél tízkor. Jelen pillanatban a halálának oka tisztázatlan, de a hatóságok forrásai szerint természetesnek tűnik.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»