Keanu Reeves, már megint? Az ipar úriembere ismét bizonyított

Ha még nem is unjuk, de lassan már meg sem lepődünk, amikor Keanu Reeves újabb nagylelkűségéről hallunk. Hollywood egyik legnépszerűbb sztárja évtizedek óta híres arról, hogy gyakran kedveskedik a környezetében dolgozókkal. Így tett a Mátrix - Újratöltve csapatával, akik motorokat kaptak és így tett a John Wick: 4. felvonás kaszkadőreivel, akiket méregdrága Rolex órákkal lepett meg. De nem lóg ki a sorból a Mátrix 4 sem.

Még karácsony előtt történt, hogy Keanu Reeves úgy döntött, nem csak neki és a családjának, de a barátainak és a munkatársainak is garantált helye kell, hogy legyen a Mátrix: Feltámadások San Francisco-i premierjén. Így kibérelt egy magánrepülőt, felültette rá a családját és a barátait, valamint mindenkit, aki közvetlenül vele dolgozott a filmen.

De nem csak odaszállította a társaságot a film premierje alkalmából rendezett bulira. Mindenki kapott jegyet a vetítésre, illetve mindenki szállodai szobáját is a színész fizette. És persze a vetítés utáni bulira is hivatalosak voltak.

Természetesen a bemutató után mikrofonvégre kapták a színészt, akit meg is kérdeztek eme újabb nagylelkű akciójáról. Ő válaszul csak annyit mondott, hogy nagyszerű érzés megosztani az élményeket és az életet másokkal.