Bár az elmúlt hetekben számos produkció gyártási folyamat kénytelen szünetelni, ettől függetlenül a stúdiók megpróbálnak mindent megtenni, hogy a szükséges előkészületek zökkenőmentesen történhessenek a lejobban várt filmek esetében.

A tavaly év nyarán kétségessé vált Sony és Marvel együttműködés végül pozitívan zárult, így biztosra vehető, hogy a két stúdió közreműködésével elkészül egy harmadik Pókember film, amely várhatóan a jövő év júliusában kerül majd mozikba, meglehet az előkészületekről még nem igazán érkezett hír.

A rajongók persze egyre türelmetlenebbül várják, hogy bármilyen információmorzsát is kapjanak a Pókember 3-ról, így talán nem is csoda, hogy a napokban felmerült néhány találgatás a harmadik felvonás címével kapcsolatban.

A korábbi részek címei a Hazatérés (Homecoming) és az Idegenben (Far from home) lényegében az otthon fogalmára fókuszáltak, tehát a “home” szó játszott kulcsszerepet a címadásban. Mindebből kiindulva pedig a rajongók körében fel is merült néhány lehetőség, amelyek szintén ezt a lehetőséget hozták játékba.

A lehetséges variációk között megtalálható a Home, sweet home, a Homeward Bound, Homeless, Home Run, On the Homestretch, Homeland Hunt. Ezen variációk az otthontól való elszakadást, a menekülést, otthontalanságot vagy épp az otthonba való kényszerülést jelenthetik. Mindezekben ugyan van ráció, de valószínűleg érdemes lesz kivárni a stúdió hivatalos bejelentését. Mindenesetre mi várjuk szintén az ötleteiteket hozzászólások formájában, hogy szerintetek milyen cím is illene a harmadik részhez.