Ki ölte volna meg eredetileg az Éjkirályt a Trónok harcában?

Bár a Trónok harca jó ideje lezárult, még mindig van miről beszélni. Maisie Williams az utolsó évadban megölte az Éjkirályt, de vajon mikor tervezték el mindezt az alkotók?

A fiatal színész a Hollywood Reporter magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy bár voltak elképzelések arról, hogy ki végez majd az Éjkirállyal, egyáltalán nem volt kőbe vésve, hogy az általa alakított Arya Starké lesz az utolsó döfés.

Kit Harington arra számított, hogy Havas Jon öli majd meg. Aztán valaki azt mondta a harmadik évad forgatása alatt, hogy én leszek az, aki mindezt megteszi” - mesélte Williams. Persze mindenképp izgalmas, hogy a színésznő már évekkel korábban tudhatta, hogy Arya játszik kulcsszerepet a végső összecsapásban, Kit Harington mindenesetre csupán akkor szerzett ténylegesen tudomást minderről, amikor kézhez kapta az epizód szövegkönyvét.

“Azt hiszem, hogy Havas Jon talán túlságosan egyértelmű lett volna. Nagyon büszke vagyok arra, hogy végül Arya tette meg, de őszintén. Szerintem ez a nyolcadik évad legjobb történetszála” - tette hozzá Williams.

akció | dráma | fantasy | kaland | romantikus

A Trónok harca George R.R. Martin nemzetközi sikerű, A tűz és jég dala című regényciklusának adaptációja, melyben a nagyhatalmú családok élet-halál harcot vívnak Westeros... több»