Azt eddig is tudni lehetett, hogy az ősszel debütáló Örökkévalókban jelenik meg a Marvel moziverzum első nyíltan meleg szuperhőse. Ám az eddigi találgatások a személyét illetően tévesnek bizonyultak. Most az illető férjét alakító színész fedte fel, kiről is van szó valójában.

Az Örökkévalók történetéről egyelőre alig-alig tudni valamit, az viszont biztos, hogy a halhatatlan kozmikus lényeket elég ütős színészgárda kelti majd életre. A filmben ugyanis szerepelni fog Angelina Jolie, Salma Hayek, Kit Harington, Richard Madden és Brian Tyree Henry is.

Miután a Marvel bejelentette, hogy ebben a moziban debütál az első nyíltan meleg szuperhős, azonnal elindultak a találgatások, hogy melyikük lehet az. A legtöbben arra tippeltek, hogy a Richard Madden által alakított Ikaris lesz az. Nos, ők tévedtek, legalábbis a legújabb hírek szerint. Egy interjúban szólalt meg Haaz Sleiman, aki a filmben Phastos férjét fogja alakítani. A beszámolójából tehát kiderült, hogy a Brian Tyree Henry által életre keltett halhatatlan lény lesz meleg, sőt, még csókjelenetük is lesz. Erről Sleiman úgy nyilatkozott, hogy társa profi színész, aki mély érzelmeket volt képes belevinni a jelenetbe a szemében gyermeki csillogással. Ez pedig azért különösen fontos, mert a film készítői szeretnék megmutatni, hogy egyszer mindenki volt gyerek még akkor is, ha manapság már mindenkit csak a szexuális beállítottsága és a vallása alapján ítélünk meg, és ezért elfelejtettünk emberként kötődni egymáshoz.

Az Örökkévalók a tervek szerint novemberben kerülhet a mozikba, és egyes pletykák szerint ez lehet az első kapocs a Marvel moziverzum és az X-menek között. A Marvel mozikra jellemző stáblista utáni extra jelenetben bukkanhatnak fel először az X-ek.