Top Gun: Maverick a 2022-es év egyik legsikeresebb filmje volt, nem meglepő, hogy a rajongók tűkön ülve várják a hírt azzal kapcsolatban, hogy vajon készül-e újabb folytatás.

Nos, a film producerétől, Jerry Bruckheimertől most kaptunk egy frissítést, és jobb, ha egyelőre nem reménykedünk.

A Variety kérdésére, hogy folytak-e tárgyalások egy harmadik filmről a franchise-ban, a producer elmondta, hogy még nem beszélt Tom Cruise-zal (galériánkban) egy újabb Top Gun film lehetőségéről. Hogy miért? Nos, Cruise-nak jelenleg egy szabad perce sincs a legújabb Mission: Impossible-film miatt.

Bruckheimer a következőket mondta a Variety-nek: "Éppen a Mission Impossible forgatásának közepén van, rengeteg nagyon nehéz, kemény kaszkadőrmutatványt csinál. Nincs itt az ideje, hogy elvegye a figyelmet arról, ami most fontos neki."

Vagyis a rajongóknak nincs más választása, várniuk és bizakodniuk kell a pozitív fejleményekben. A Mission: Impossible - Leszámolás 1. Rész idén júliusban érkezik a hazai mozikba.

Azt tudtad, hogy a hazai közönség körében két Netflix-film is beelőzte a Top Gun: Mavericket? Erről ebben a cikkünkben írtunk bővebben.

akció | dráma

SkyShowtime (2023.02.14.)

A légierőnél töltött három évtizednyi szolgálat után Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) tesztpilótaként folytatja karrierjét. Nem akarja, hogy kitüntetésben részesítsék,... több»