A Dűne: Második rész Timothée Chalamet és Zendaya főszereplésével április 16-tól kölcsönözhető és megvásárolható digitális platformokon, majd május 14-én 4K UHD, Blu-ray és DVD kiadásban is megjelenik az Amazonon.

A Denis Villeneuve rendezésében készült folytatás a márciusi mozibemutatót követően óriási sikert ért el, és a 2024-es év eddigi legnagyobb bevételt hozó filmje lett mind hazai piacán, mind világviszonylatban. Az összbevételek mostanra meghaladták a 665 millió dollárt, Magyarországon közel 1 milliárd forint bevételt termelt.

A Frank Herbert 1965-ös ikonikus regényének második feléből készült film folytatta Paul Atreides történetét, aki a sivatagban a veszélyek között lavírozik, miután elárulták a családját.

A sztárszereplők között Christopher Walken, Javier Bardem, Josh Brolin, Rebecca Ferguson és Stellan Skarsgård is szerepel.

A digitális kiadás rengeteg különleges extrát tartalmaz majd, köztük a film különböző aspektusait bemutató "filmkönyvekkel", valamint a karakterfejlődésről és a világ felépítéséről szóló kiegészítésekkel.

A hazai DVD- illetbe Blu-ray megjelenésről egyelőre nincsenek információk.

akció | dráma | kaland | sci-fi

Egy messzi jövőben, amikor bolygóközi királyságok között oszlik meg a hatalom, két uralkodó dinasztia ádáz harcot vív az Arrakis bolygó feletti uralomért. E világon hatalmas... több»