2019.07.29   szerző: csd   hozzászólások: 0

Alighogy mozikba került idén májusban a John Wick: 3, egy héttel bemutató után a Lionsgate és a Summit Entertainmet hivatalosan is megerősítette, hogy elkészül a negyedik rész.

Kiderült, mikor jöhet a John Wick-sorozat?

Jóval korábban pedig már azzal kapcsolatban is felröppent néhány információ, hogy elkészül a franchise sorozatváltozata is, amelynek cselekménye a filmekből ismert Hotel Continental színhelye körül bontakozna ki.

És bár a széria szinopszisával kapcsolatban egyelőre nincsenek bővebb információk, annyi bizonyos, hogy olyan nevek dolgoznak rajta, mint Chris Collins showrunnerként, továbbá Chad Stahelski és John Wick filmek forgatókönyvírója, Derek Kolstad.

A Bloomberg stúdió elnöke, Jeffrey Hirsch egy friss interjúban pedig azt is elárulta, hogy a jelenleg The Continental munkacímen jegyzett sorozat mikor is érkezhet a képernyőkre. „Bár a John Wick: 4 premierdátuma már ismert, a sorozat munkálatai még mindig kezdeti fázisban vannak” – nyilatkozta Hirsch, amely egészen bíztatóan hangzik, hiszen mindez azt is jelentheti, hogy a stúdió mindenképpen megvárja a film debütálását, viszont még ugyanebben az évben megérkezhet a sorozatváltozat is.

Keanu Reeves jelenlétével a sorozatban Hirsch egészen titokzatos volt, amely arra engedhet következtetni, ha csak egy rövidebb cameo erejéig, de felbukkanhat a színész a szériában.

akció | krimi | thriller

John Wick tiltott területen, a gazfickók rejtekhelyeként működő Continental Szállodában gyilkolt. Tettével magára vonta a Felső Kör haragját, 14 millió dolláros jutalom... több»