Kiderült, mikor jöhet a Sárkányok háza 2. szezonja

A tavalyi egyik legnagyobb dobásának bizonyult a Trónok harca spin-off sorozata, a Sárkányok háza, amely elképesztő nézettséget produkált, így persze nem is volt kérdés, hogy elkészüljön a második évad.

Az HBO és az HBO Max programigazgatója, Casey Bloys megerősítette, hogy a folytatás a tervek szerint 2024-ben debütálhat. Noha Bloys egyelőre maga sem tudta elárulni a pontos premierdátumot, annyit mindenesetre elhintett, hogy a Sárkányok háza második évadát nem fogják a 2024-es Emmy-szezonra, így a “visszatérés” 2024 nyarán várható.

“Az én filozófiám szerint a jó forgatókönyv az első számú prioritás. Nem cél, hogy évente új évaddal rukkoljunk elő. Olyan forgatókönyvek alapján akarunk dolgozni, amelyek igazán izgalmasak” - mondta Bloys.

“Rengeteg dolgot kell kifejleszteni, kipróbálni dolgokat. Soha nem tudhatod, mi fog működni. Szóval jelenleg is ezt tesszük. Nem vagyok ellene semmilyen műsornak. Valószínűleg van egy természetes határa annak, hogy hányat akarnak a rajongók. Eltart egy darabig, mire az eredmény az lesz, amit elterveztünk. Tudom, hogy George R.R. Martin ugyanígy gondolkodik. Olyan sorozatot akarunk csinálni, amire mindenki igazán büszke ” - tette hozzá Bloys.

akció | dráma | fantasy | kaland | romantikus

A G.R.R. Martin világszerte óriási népszerűségnek örvendő regényeinek alapján készült széria, a Trónok harca előzménysorozata, mely 300 évvel az anyasorozat eseményei... több»