Egyelőre csendes a Marvel háza tája a negyedik fázissal kapcsolatban, hiszen a stúdió jelenleg minden energiáját a Bosszúállók: Végjátékkba fekteti.

Ennek ellenére már most tudható, hogy a Fekete Özvegy film forgatása és munkálatai már ez év nyarán elkezdődhetnek, ráadásul egyik vezető szerepben láthatják majd a nézők a Stranger Things és a Hellboy sztárját, David Harbourt.

A színész egy nemrégiben adott interjúban elmondta, hogy Scarlett Johansson mellett Florence Pugh és Rachel Weisz is feltűnik majd filmben. „A sztorival kapcsolatban egyelőre nem árulhatok el többet, de az biztos, hogy meglepő és fordulatos lesz.”, nyilatkozta a színész.

A Marvel ugyan nem erősítette meg hivatalosan, de nagy valószínűséggel mindenképp nő rendezőt kíván majd szerződtetni a produkcióhoz, Harbour pedig azt is elárulta, hogy nagy eséllyel Cate Shortland töltheti be ezt a szerepet a munkálatok során.

Hamarosan tehát a hazai mozikba is megérkezik a Végjáték, amely a Marvel filmes univerzumának egy közel tíz éve tartó korszakát zárja le, és mindez csak még izgalmasabbá teszi, mi is következik majd ezután, a Fekete özvegy premierjére pedig feltehetően 2020. májusáig kell várniuk a nézőknek.