Kiderült, mikor kerül a hazai mozikba a Szupercella 2

Sylvester Stallonet ismét bekaszlizzák – és élvezi! A világszerte elég sikeresnek mondható akciófilm, a Szupercella idén folytatást kap a legendás színésszel – és bár a történet részleteiről még nem lehet túl sok mindent tudni, az biztos, hogy Ray Breslin karaktere visszatér.

A film első részében a biztonságtechnikai szakértőként dolgozó Ray a világ legjobban őrzött és legbiztonságosabban tartott börtöneit teszteli – ám az egyik megbízás kicsit máshogy sül el, mint tervezi. A bajban csak egy másik elítéltre számíthat, akit a Stallonéhoz hasonló legendájú Arnold Schwarzenegger, alakít. A két neves színész és a sokak által izgalmasnak, csavarosnak tartott történet végül több mint 25 millió dollárt hozott a stúdiónak világszerte – és idén megajándékozzák a világot a második résszel.

A második részt, a Szupercella 2: Hades-t  Steven C. Miller rendezi, illetve az első rész társszerzője, Miles Chapman írta - és Stallone mellett olyan nevek tűnnek fel benne, mint Dave BautistaJaime King50 Cent és Jesse Metcalfe – vagyis Schwarzenegger visszatéréséről egyelőre nincs hír. De ne aggódjunk: a nevek ismét garantálják a kemény és tökös filmet, 

Az viszont biztos, hogy a film június 28-án kerül majd a hazai mozikba, vagyis hamarosan várható az előzetes is.