Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84
Filmadatlap
 
28
Szereplők
77
Vélemények
22
Képek
1
Videók
Szupercella
 
dulkap   2015. 07. 08.

Nem volt rossz film, bár önmagában nálam a két akciólegenda nem tud egy filmet jóvá tenni. A film nagyjából arról szól, hogy hogyan próbálnak megszökni hőseink a világ leghanyagabbul őrzött börtönéből. Egy szimpla sablonos történet, amit valószínűleg csak úgy hagytak jóvá, ha találnak hozzá legalább két nagy nevet. Mert egyébként nélkülük semmivel sem lenne több, mint bármelyik börtönös film a film+-on Steven Seagal-lal és John Cena-val. Viszont én kicsit szimbolikusnak érzem a két karaktert. Sly összeszorított fogakkal próbál megmaradni a kőkemény akcióhős szerepében. Míg Arnie nem veszi magát ennyire komolyan és láthatóan, nem akar fiatalabbnak látszani a koránál, szimplán csak újra élvezte, hogy filmezhet. Valamint a film csúcspontja nálam, mikor a kamerába kell mosolyogni... :)

 
rbernadett   2015. 04. 18.

Meglepően jó lett ez a film. Nem is akartam eredetileg megnézni, mert kinőttem már ezekből a semmitmondó akciófilmekből, de ez nem az. Érdekes a történet és a kivitelezés is jól sikerült. Ajánlom!


 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Stallone és Schwarzenegger nélkül is megállná a helyét a történet, de ők is kellettek az abszolút sikerhez. Sikerült páratlan megismételhetetlent alkotni.

 
indingo   2016. 11. 18.

Kellemes csalódás a film, remek sztori és pazar szereposztás. Végig izgalmas és érdekes, jó volt.

 
Diesel   2018. 03. 19.

Kidolgozott, érdekes történet látványos jelenetek. Sokan kritizálták a filmet hogy sablonos tipikus börtönös film. Hát szerintem egyáltalán nem. Ray Breslin (Sylvester Stallone) börtöntesztelő különös megbízást kap ebből lesz a bonyodalom. Már önmagában ez a "börtöntesztelő" elképzelés elgondolkodtató. Először én is kételkedtem a filmben, de hamar köddé vált aggodalmam. Kb. a film közepétől beindulnak az események és egy kő kemény akciófilmet láthatunk. Szerintem tökéletes döntés volt Sylvester Stallone, és Arnold Schwarzenegger színész legendák választása. Ők bármilyen film hangulatát képesek az egekig emelni. A film egyáltalán nem unalmas végig leköti a nézőt. És a végén lévő csavar is tetszett ;)

Arnold Schwarzenegger
Sylvester Stallone
Arnold Schwarzenegger
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Arnold Schwarzenegger
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Arnold Schwarzenegger
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Arnold Schwarzenegger
Vinnie Jones
Sylvester Stallone

A film összbevétele 137 328 301 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatókönyvíró , Arnell Jesko álnéven szerepel a produkcióban, amely a nevének anagrammája.

(SódóGA)
 

Sylvester Stallone utolsó forgatási napján azt a jelenetet vették fel, amikor felbukik az óceánból, és jelez a helikopternek. Mivel az előző napon meghúzta a jobb karját, ezért minden mozdulatot a bal karjával kellett végeznie.

(SódóGA)
 

A német idézet, amit Rottmayer mond, egy Friedrich Nietzsche műből van.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.