Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
85

Szupercella

(Escape Plan)
 
28
67
5
22
 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Stallone és Schwarzenegger nélkül is megállná a helyét a történet, de ők is kellettek az abszolút sikerhez. Sikerült páratlan megismételhetetlent alkotni.

 
rbernadett   2015. 04. 18.

Meglepően jó lett ez a film. Nem is akartam eredetileg megnézni, mert kinőttem már ezekből a semmitmondó akciófilmekből, de ez nem az. Érdekes a történet és a kivitelezés is jól sikerült. Ajánlom!

 
indingo   2016. 11. 18.

Kellemes csalódás a film, remek sztori és pazar szereposztás. Végig izgalmas és érdekes, jó volt.

 
dulkap   2015. 07. 08.

Nem volt rossz film, bár önmagában nálam a két akciólegenda nem tud egy filmet jóvá tenni. A film nagyjából arról szól, hogy hogyan próbálnak megszökni hőseink a világ leghanyagabbul őrzött börtönéből. Egy szimpla sablonos történet, amit valószínűleg csak úgy hagytak jóvá, ha találnak hozzá legalább két nagy nevet. Mert egyébként nélkülük semmivel sem lenne több, mint bármelyik börtönös film a film+-on Steven Seagal-lal és John Cena-val.
Viszont én kicsit szimbolikusnak érzem a két karaktert. Sly összeszorított fogakkal próbál megmaradni a kőkemény akcióhős szerepében. Míg Arnie nem veszi magát ennyire komolyan és láthatóan, nem akar fiatalabbnak látszani a koránál, szimplán csak újra élvezte, hogy filmezhet.
Valamint a film csúcspontja nálam, mikor a kamerába kell mosolyogni... :)

 
Deku   2017. 07. 18.

Nagyon jó szó erre a filmre az, hogy hibátlan. A maga nemében ugyanis tényleg kifogásolhatatlan film. Semmi extra csak egy egyszerű akció film ami két nagyon szuper színésszel tökéletes lett.

 

A forgatókönyvíró Jason Keller, Arnell Jesko álnéven szerepel a produkcióban, amely a nevének anagrammája.

(SódóGA )
 

Sylvester Stallone utolsó forgatási napján azt a jelenetet vették fel, amikor felbukik az óceánból, és jelez a helikopternek. Mivel az előző napon meghúzta a jobb karját, ezért minden mozdulatot a bal karjával kellett végeznie.

(SódóGA )
 

A német idézet, amit Rottmayer mond, egy Friedrich Nietzsche műből van.

(SódóGA )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.