Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
84
Filmadatlap
 
28
Szereplők
78
Vélemények
22
Képek
1
Videók
Szupercella
Arnold Schwarzenegger
Sylvester Stallone
Arnold Schwarzenegger
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Arnold Schwarzenegger
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Arnold Schwarzenegger
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Arnold Schwarzenegger
Vinnie Jones
Sylvester Stallone
 
dailyfilmsan   2020. 02. 11.

legújabb vélemény

Jó az ötlet. Egyedi a maga módján és ez nekem bejött. Kicsit olyan mintha egy videójátékból készült volna. Mint egy megfilmesített szabadulószoba. Kár hogy a folytatásokra nagyon kiapadt az ötletgyár és csak az első része nézhető állagú.

 
dulkap   2015. 07. 08.

Nem volt rossz film, bár önmagában nálam a két akciólegenda nem tud egy filmet jóvá tenni. A film nagyjából arról szól, hogy hogyan próbálnak megszökni hőseink a világ leghanyagabbul őrzött börtönéből. Egy szimpla sablonos történet, amit valószínűleg csak úgy hagytak jóvá, ha találnak hozzá legalább két nagy nevet. Mert egyébként nélkülük semmivel sem lenne több, mint bármelyik börtönös film a film+-on Steven Seagal-lal és John Cena-val. Viszont én kicsit szimbolikusnak érzem a két karaktert. Sly összeszorított fogakkal próbál megmaradni a kőkemény akcióhős szerepében. Míg Arnie nem veszi magát ennyire komolyan és láthatóan, nem akar fiatalabbnak látszani a koránál, szimplán csak újra élvezte, hogy filmezhet. Valamint a film csúcspontja nálam, mikor a kamerába kell mosolyogni... :)


 
rbernadett   2015. 04. 18.

Meglepően jó lett ez a film. Nem is akartam eredetileg megnézni, mert kinőttem már ezekből a semmitmondó akciófilmekből, de ez nem az. Érdekes a történet és a kivitelezés is jól sikerült. Ajánlom!

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Stallone és Schwarzenegger nélkül is megállná a helyét a történet, de ők is kellettek az abszolút sikerhez. Sikerült páratlan megismételhetetlent alkotni.

 
indingo   2016. 11. 18.

Kellemes csalódás a film, remek sztori és pazar szereposztás. Végig izgalmas és érdekes, jó volt.

A film összbevétele 137 328 301 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatókönyvíró , Arnell Jesko álnéven szerepel a produkcióban, amely a nevének anagrammája.

(SódóGA)
 

Sylvester Stallone utolsó forgatási napján azt a jelenetet vették fel, amikor felbukik az óceánból, és jelez a helikopternek. Mivel az előző napon meghúzta a jobb karját, ezért minden mozdulatot a bal karjával kellett végeznie.

(SódóGA)
 

A német idézet, amit Rottmayer mond, egy Friedrich Nietzsche műből van.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.