Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
84%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
78
Vélemények
22
Képek
1
Videók
Szupercella
 
dailyfilmsan   2020. 02. 11.

legújabb vélemény

Jó az ötlet. Egyedi a maga módján és ez nekem bejött. Kicsit olyan mintha egy videójátékból készült volna. Mint egy megfilmesített szabadulószoba. Kár hogy a folytatásokra nagyon kiapadt az ötletgyár és csak az első része nézhető állagú.

 
dulkap   2015. 07. 08.

Nem volt rossz film, bár önmagában nálam a két akciólegenda nem tud egy filmet jóvá tenni. A film nagyjából arról szól, hogy hogyan próbálnak megszökni hőseink a világ leghanyagabbul őrzött börtönéből. Egy szimpla sablonos történet, amit valószínűleg... több»


 
rbernadett   2015. 04. 18.

Meglepően jó lett ez a film. Nem is akartam eredetileg megnézni, mert kinőttem már ezekből a semmitmondó akciófilmekből, de ez nem az. Érdekes a történet és a kivitelezés is jól sikerült. Ajánlom!

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Stallone és Schwarzenegger nélkül is megállná a helyét a történet, de ők is kellettek az abszolút sikerhez. Sikerült páratlan megismételhetetlent alkotni.

 
indingo   2016. 11. 18.

Kellemes csalódás a film, remek sztori és pazar szereposztás. Végig izgalmas és érdekes, jó volt.

 
Deku   2017. 07. 18.

Nagyon jó szó erre a filmre az, hogy hibátlan. A maga nemében ugyanis tényleg kifogásolhatatlan film. Semmi extra csak egy egyszerű akció film ami két nagyon szuper színésszel tökéletes lett.

 
Diesel   2018. 03. 19.

Kidolgozott, érdekes történet látványos jelenetek. Sokan kritizálták a filmet hogy sablonos tipikus börtönös film. Hát szerintem egyáltalán nem. Ray Breslin (Sylvester Stallone) börtöntesztelő különös megbízást kap ebből lesz a bonyodalom. Már önma... több»

Galéria (22)

Arnold Schwarzenegger
Sylvester Stallone
Arnold Schwarzenegger
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Arnold Schwarzenegger
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Arnold Schwarzenegger
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Arnold Schwarzenegger
Vinnie Jones
Sylvester Stallone

Videók (1)

A film összbevétele 137 328 301 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatókönyvíró , Arnell Jesko álnéven szerepel a produkcióban, amely a nevének anagrammája.

(SódóGA)
 

Sylvester Stallone utolsó forgatási napján azt a jelenetet vették fel, amikor felbukik az óceánból, és jelez a helikopternek. Mivel az előző napon meghúzta a jobb karját, ezért minden mozdulatot a bal karjával kellett végeznie.

(SódóGA)
 

A német idézet, amit Rottmayer mond, egy Friedrich Nietzsche műből van.

(SódóGA)
 

A rendező, Mikael Håfström elmondása szerint a film 90 százalékát egy üresen álló raktárépületben vették fel New Orleansban, ahol korábban a NASA épített űrhajókat.

(SódóGA)
 

Sylvester Stallone lába egy verekedős jelenet forgatása közben olyan súlyosan megsérült, hogy 70 öltéssel kellett összevarrni.

(SódóGA)