Kiderült, mikor kerül a mozikba Tarantino új filmje

Az utóbbi hetekben alaposan felgyorsultak az események az ikonikus rendező új produkciója körül, melyről bár még így is viszonylag keveset tudunk, a gyártó hivatalosan is bejelentette a premierdátumot.

Megvan, mikor érkezik a mozikba Quentin Tarantino új, egyelőre címnélküli filmje. A Sony osztott-szorzott, és olyan időpontra időzítette a produkciót, hogy erősebb kihívó híján a lehető legtöbben kaszáljon. Erre nagy szükség is van, ugyanis a híresztelések szerint a filmnek 375 millió dollárt kéne termelnie világszerte, hogy a stúdió nullára jöjjön ki. Ez azért elég komoly összeg, Tarantino eddigi legtöbb bevételt termelő mozija, a Django elszabadul 425 millióval zárta a mozis szereplését.

A rendező rajongói pedig már kezdhetik számolni a napokat (nem lesz rövid számolás), ugyanis a Sony elérkezettnek látta az időt, hogy kitűzze a premierdátumot. Eszerint a produkció 2019. augusztus 9-től lesz látható a mozikban.

Mindeközben a szereplőkről továbbra is keveset tudunk, mindössze az derült ki, hogy Sharon Tate-et Margot Robbie alakítja, míg a további szerepek kapcsán csak találgatások vannak, felmerült egyebek mellett Brad Pitt, Jennifer Lawrence, Samuel L. Jackson, Tom Cruise és Leonardo DiCaprio neve is.

A történet 1969 nyarán, Los Angelesben játszódik majd, a sztori főhőse pedig egy tévészínész, aki egy sikeres sorozat után megpróbál utat törni Hollywoodba. Társa, aki egyben dublőre is ugyanerre vágyik. Mindeközben a filmipart megrázza az állapotos Sharon Tate halála, akit Charles Manson és szektája brutális módon meggyilkolt.

Tarantino kilencedik filmje (Volt egyszer egy Hollywood) stílusában az eddigi információk szerint a Ponyvaregény nyomdokain halad majd. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket.