Kiderült, mikor kerülhet a mozikba a Feláldozhatók 4

Sylvester Stallone legutóbb januárban posztolt arról Instagramjára, hogy a Feláldozhatók 4 végre sínre került – és bár hivatalos megerősítés még nem érkezett sem a stúdiótól, sem máshonnan, úgy tűnik, hogy a film hamarosan forogni fog.

Randy Couture – aki a kezdetek óta segédkezik a franchise-ban – nemrég bejelentette, hogy a filmet augusztusban kezdik forgatni, ami nagy szó, hiszen Stallonénak nemrég támadt némi nézeteltérsére a producer rel a film rendezésével kapcsolatban, de a gondot, úgy tűnik, elsimították.

A késés ellenére Couture nagyon izgatottnak tűnik a dologgal kapcsolatban, és ennek egy interjúban nemrég többször is hangot adott. Azt nyilatkozta, hogy reméli, hogy sikerült tartani az ütemtervet, illetve alig várja, hogy visszatérjenek Bulgáriába, ami jelen állás szerint a forgatási helyszín lesz – szereti az ott élő embereket és az ottani ételeket.

A film történetéről még nem derült ki sok minden, de az biztosnak tűnik, hogy Stallone benne van a buliban – és még az is elképzelhető, hogy az első filmhez hasonlóan ezt is ő rendezi majd, hiszen még a rendező személyére sem derült fény.

Az előző három részben olyan sztárok tűntek fel, mint Bruce WillisJason Statham, , Arnold SchwarzeneggerJet LiDolph LundgrenMickey RourkeMel GibsonHarrison Ford, és Randy Couture – és bár arról sincs még hír, hogy melyikük tér vissza Stallone oldalán a következő részben, biztos, hogy komoly lesz a szereposztás.

Az előző rész, a The Expendables - A feláldozhatók 3. PG-13-as korhatáros besorolással került a mozikba, ám ezt sem a rajongók, sem a kritikusok nem üdvözölték, így a film valószínűleg a legmagasabb korhatáros besorolást kapja majd.

Ha idén augusztusban valóban elkezdődik a forgatás, a filmmel minden bizonnyal már 2019-ben találkozhatunk a mozikban.