Kiderült, mikor kezdődik a Halálos iramban 9 forgatása

Vin Diesel és Michelle Rodriguez az előbbi Instagramján osztotta meg a nagy hírt a rajongókkal, hogy jövő hónapban, azaz már februárban forgatni fogják a Halálos iramban 9-et.

A stúdió tehát pár hónappal előrébb hozta a munka megkezdésének dátumát, mert tavaly szeptemberben még arról szóltak a híresztelések, hogy csak áprilisban állnak neki. Az viszont biztos, hogy ettől nem változott a premier tervezett dátuma: 2020 április.

Azt még nem tudni, hogy mi lesz a film története, de abban biztosak lehetünk, hogy valami nagyon komoly akció körül játszódik majd. Felmerült lehetőségként az, hogy a franchise szereplői végre eljutnak az űrbe, és ott kell majd valami komolyat alakítaniuk, de ez az ötlet egyre kevésbé látszik valószínűleg, ráadásul Diesel nemrég Afrikát emlegette, ahova szintén először tenné be a lábát a halálfélelmet nem ismerő, adrenalinfüggő csapat.

Az előző rész rendezője, Justin Lin fogja rendezi ezt a felvonást is, és visszatér Chris Morgan író is – viszont a stáblistán még van két hatalmas kérdőjel. Vajon felbukkan-e ebben a részben a jenleg a Halálos iramban: Hobbs és Shaw-n dolgozó Jason Statham és Dwayne Johnson? Ezzel kapcsolatban sincsenek még pontos válaszok, ám Johnson egyik mostani nyilatkozatából úgy tűnik, hogy nem. A sztár ugyanis arról beszélt nemrég, hogy egy ilyen hosszú és sikerese franchise esetén mindenkinek az a legfontosabb, hogy a lehető legtovább életben tudjon maradni a történet – ehhez pedig új karakterek és új fordulatok kellenek.

Ami viszont biztos: a produkció hamarosan teljes menetfelszereléssel együtt érkezik meg Londonba, hogy nekiállhassanak a kemény munkának.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Crew heads out to London next month for the next chapter... #FAST9

Vin Diesel (@vindiesel) által megosztott bejegyzés,

Jan 24., 2019, időpont: 12:07 (PST időzóna szerint)