Kiderült, miről szól majd a Démonok között 3

Már javában készül a Démonok között 3 - Az ördög kényszerített, az Ed és Lorraine Warren új kalandjairól szóló horrorfilm – ám ezúttal, úgy tűnik, hogy nem egy szellemjárta ház esetét vizsgálja ki a természetfelettihez értő házaspár.

A döntés minden bizonnyal azért született meg, hogy a franchise nem üljön le, és adjanak neki némi friss ízt – hiszen a megtörtént eseteken alapuló történetek, amelyekben a házaspár gonosz energiák után kutat, könnyen válhatnak egy idő után unalmassá.

A harmadik rész új rendezőt is kap Michael Chaves személyében, aki  A gyászoló asszony átka című horrorral győzte meg a film producereit arról, hogy el tud bírni az alapanyaggal és a két fő karakterrel, akiket ismét Vera Farmiga és Patrick Wilson alakít.

Na de mi is lesz a sztori? Bár a stúdió nagyon ügyel rá, hogy idő előtt ne derüljön ki semmi, egy, a produkcióhoz közel álló és névtelen forrás szerint a filmben helyet kap majd egy tárgyalás – vagyis a házaspárnak nem egy helyszínt, hanem egy tárgyalás alatt lévő ügyet kell majd felgöngyölíteniük, amelyben a vádlott azt állítja, hogy tetteit azért követte el, mert megszállta egy gonosz és ismeretlen erő.

Ha a hír igaznak bizonyul, akkor valóban némi új és friss látásmód érkezhet a franchise-ba, amely már most is elég széles és szerteágazó világot fed le – nem beszélve arról, hogy a Démonok között 3. része mellett gőzerővel készül az Annabelle 3 (amelyben szintén felbukkan a házaspár) és a Görbe ember is – vagyis a produkcióknak minden friss, új és kreatív elmére szükségük van ahhoz, hogy ne ugyanazokat a köröket fussák.