Kikerült a netre a felvétel, amin Alec Baldwin megtudja, hogy meghalt a Rust operatőre

Nyilvánosságra került Alec Baldwin kihallgatásáról készült felvétel, amely közvetlenül a Rust forgatásán történt tragikus baleset után került rögzítésre.

Halyna Hutchins operatőr tavaly ősszel vesztette életét, miután a Rust című film egyik jelenetének felvétele során lövés érte. A későbbiekben kiderült, hogy a munkálatok során használt kellék fegyverben éles lőszer volt.

A pisztolyt Alec Baldwin sütötte el, akit a szemtanúk elmondása szerint azonnal sokkoltak a történtek. Hutchinst kórházba szállították, orvosai azonban már nem tudták megmenteni az életét.

“Annyira felháborít ez az egész. Hogy egy golyó ment át ennek a lánynak a testén. És most kritikus állapotban fekszik a kórházban, azt a fegyvert pedig én sütöttem el. Nem gondolja, hogy emiatt nem érzem magam nagyon borzalmasan? De igen” - mondja Baldwin a felvételen, a továbbiakban pedig közlik vele, hogy munkatársa életét vesztette.

A színészt szemmel láthatóan sokkolja a kijelentés, az arcát a tenyerébe temeti, majd pedig közli, hogy szeretné felhívni a feleségét. Baldwin a kihallgatás során végig együttműködött a hatóságokkal.