64% 154 szavazat
Az üresfejű

Az üresfejű

Meet Dave
Filmadatlap
9
Vélemények (9)
17
Szereplők (17)
12
Képek (12)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
1
Díjak (1)
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Eddie Murphy
Eddie Murphy
Eddie Murphy
Eddie Murphy
Eddie Murphy
Eddie Murphy
Gabrielle Union

FILMINFÓ

Dave Ming Chang (Eddie Murphy), aki nemrégiben érkezett New Yorkba, kissé olyan, mint egy üres medencében úszó ember. Valami ugyanis nagyon nincsen rendben vele. Azoknak, akik először látják, rögtön szembeötlik, hogy nem százas ez a figura és hogy a testében sincs igazán otthon. E feltűnő jellemvonásnak persze nyomós oka van, hiszen "Dave" nem egy ember, hanem egy olyan hajó, melyet a legénységét irányító miniatűr kapitány arcmására formáltak.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2008.08.14.
 
2023.12.07 Ари Шандор

legújabb vélemény

Kellemes kikapcsolódás

Én többször végignéztem. Szerintem kifejezetten kellemes szórakozást nyújt.. akár családdal közösen. A poénok szerintem (illetve a család szerint) jók, nem trágár, nem bonyolult. Egy egyszerű délutáni könnyed film. Láttam, hogy többen írtak róla negatív véleményt... Ha komoly sci-fi az elvárás, akkor ne nézd meg. Ha egy laza délutáni kikapcsolódásra vágysz, ami mérsékelten vicces, kicsit romantikus, kicsit bugyuta, akkor nézd nyugodtan. :-)

0
 
2015.05.13 rbernadett

Eddie Murphynek leáldozóban lehetett mikor ezt a filmet elvállalta. Amúgy is hajlamos "zs" kategóriás filmekben szerepet vállalni, de talán mind közül ez a legrosszabb. Nagyon találó a film címe, mert a történetre is igaz. Üres.

0
 
2017.08.03 Orosz István

Elején nagyon felkeltette az érdeklődésemet tetszettt maga az ötlet, de aztán nagyon unalmas, és lapos lett gyenge poénokkal, soha nem nézjém meg mégegyszer.

0
 
2019.07.12 Norbert93

A film Eddie azon időszakához tartozik, amikor karrierje és filmjeinek minősége is éles mélyrepülésbe kezdett, s egyetlen értékelhető munkája Szamár szinkronizálása volt. Ezt tökéletesen prezentálja az Üresfejű is, aminek a címe mellett a cselekménye is teljesen üres.

0
 
2017.04.02 Elkoo

Féltem ettől a filmtől a sok negatív vélemény miatt,de kellemes csalódás ért.Igazából egy humoros történet Eddie Murphy főszereplésével egyszeri megtekintésre mindenképp ajánlom.

0

A film összbevétele 50 650 079 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Veszteségesre sikerült a film, mivel 60 millió dollárból hozták össze, és mindössze 50,8 millió dollárt hozott.Szerző: LionelMessi10

#2