Kikerült a netre az Örökkévalók kitörölt 'Thanosos' jelenete (videó)

Bár a Chloé Zhao rendezésében készült Örökkévalók enyhén szólva sem nyerte el sem a Marvel rajongók, sem pedig a kritikusok szívét, a film még így is számos izgalmas részletet tartogat mindenki számára.

Az Örökkévalók január 12-től elérhetővé válik digitális hordozón is, amelyhez számos extrát és meglepetést csatolt a stúdió, így többek között törölt jelenetek és audiokommentárok is helyet kapnak a DVD kiadáson.

Már elérhető viszont az a rövid jelenet, amelyben Spirte és Makkari együtt “nosztalgiáznak” az emberiség történelmén, így lényegében Thanos és a Bosszúállók csapata is szóba kerül, akik tulajdonképpen megmentették az univerzumot azzal, hogy legyőzték az őrült Titánt.

“Még mindig azt hiszed, hogy méltóak arra, hogy megmentsük őket? Azok után a szörnyű dolgok után, amiket láttunk tőlük?" - teszi fel Sprite a kérdést a jelenetben, amelyre Makkari csupán annyit válaszol, hogy végül is az emberiség volt az, aki legyőzte Thanos és megmentették a világegyetemet.

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Új, rendkívüli képességekkel rendelkező szuperhőscsapat mutatkozik be a Marvel moziverzumában, ők az Örökkévalók, akik valódi kilétüket titkolva évezredek óta élnek a... több»