Kiszivárgott a Marvel Kapitány stáblista utáni jelenete

Vigyázat, spoiler – úgyhogy ha nem szeretnél semmilyen plusz infót kapni sem a Marvel Kapitányról, sem pedig a Bosszúállók: Végjátékról, akkor inkább ne olvass tovább.

A Redditre került ki nemrég – és onnan azóta törlésre is került – a Marvel Kapitány stáblista utáni jelenete, amiből kiderül, hogyan kapcsolódik a kilencvenes években játszódó történet a Végjáték idősíkjához, ami majdnem harminc évvel később játszódik.

A stáblista utáni jelenetben – amely a Marvel-filmek esetében mindig tartalmaz valami apró geget, előre- vagy visszautalást az idősíkon, az látható, ahogy Marvel Kapitány megkapja Nick Fury üzenetét, amit a Bosszúállók: Végtelen háború végén küld valakinek. A jelek szerint Carol Danversnek.

A következő jelenetben pedig a kapitány válaszol a túlélő Bosszúállóknak, akik megpróbálnak rájönni, hogy ki válaszol – majd egyszer csak felbukkan a kapitány a filmben is viselt jelmezében. Ez azt jelentené, hogy képes az időutazásra? Illetve azt, hogy Fury tudja, hogyan kell időn és téren át kapcsolatot teremteni valakivel a múltból?

Úgy tűnik, igen… de ennyi legyen is elég. A Marvel Kapitány már a mozikban – és hamarosan, április végén érkezik a Végjáték is.