Mára már szinte megkérdőjelezhetetlenné vált, hogy Tom Cruise gyakorlatilag egy egész generáció számára meghatározó akciósztárrá vált.

Bár azt is fontos kiemelni, hogy Cruise olyan fontos drámai alakításokat is letett az asztalra, mint a Született július negyedikén, Esőember és a Tágra zárt szemek. Cruise ráadásul azt is bebizonyította, hogy akár a rosszfiú szerepében is megállja a helyét, jó példa erre a 2004-es Collateral.

Noha egyelőre úgy tűnik, hogy a színészt teljesen lefoglalja a Mission: Impossible gyártása, a legfrissebb értesülések szerint a jövőben ismét egy gonoszt formálhat meg. Mindezt maga Christopher McQuarrie rendező erősítette meg, hozzátéve, hogy ez bizony egy “durván erőszakos” film lesz.

“Van egy film, amiről Cruise és én beszélgetünk, hogy a következő, vagy valószínűsíthetően a következő projektünk lesz. Ez az a film, amit mindenki ‘kér’, és amit mi is meg akarunk csinálni. Ezt a filmet mindenki csak The Gnarly Movie néven emlegetett mostanáig” - mondta a rendező.

Előtte persze még nagy feladat vár a párosra, hiszen a tervek szerint a Mission: Impossible 8 2024 júniusában kerül majd a mozikba.