Közel harminc évet kellett várnunk, hogy elkészüljön a  Hókusz pókusz folytatása, amelyhez végre megérkezett az előzetes is, illetve napvilágot látott néhány fotó is, amelyet a fenti galériában tudtok megtekinteni.

“Zárjátok be a gyerekeiteket! "Igen, Salem, visszatértünk!” - kiáltja Winifred Sanderson a videó végén, ennél hatásosabb belépőt pedig aligha kelthet a Hókusz pókusz 2. A történet szerint néhány fiatal épp egy kis halloweeni bulira készül, amelyhez persze elengedhetetlen néhány hangulatos kellék.

És persze megint csak sikerül megidézni a három szeleburdi boszorkányt, a Sanderson nővéreket. A film főszerepeiben visszatér  Sarah Jessica Parker, Bette Midler és Kathy Najimy, további szerepekben pedig érkeznek Doug Jones, Froy Gutierrez és Sam Richardson.

A korábbi híresztelések szerint Thora Birch is szívesen visszatért volna a folytatásban, azonban a színésznő más munkája miatt nem tudott részt venni a projektben. A Hókusz pókusz 2 2022. szeptemberében debütál majd.

családi | fantasy | vígjáték

Három fiatal lány véletlenül megidézi a Sanderson nővéreket, akik újra gyermekekre éheznek. Kenny Ortega 1994-ben megjelent kultikus filmjének folytatását Anne Fletcher hozza... több»