Legenda vagyok 2: Meglepő bejelentés a folytatásról

Most már biztosra vehető, hogy Will Smith és Michael B. Jordan főszereplésével elkészül a Legenda vagyok 2, amely lényegében a Francis Lawrence rendezésében készült első rész alternatív befejezésén fog alapulni.

Persze nagy kérdés továbbra is, hogy a sztoriban miként is tér vissza Smith karaktere. Bár mostanában meglehetősen csendes a projekt háza tája, Akiva Goldsman a Deadline-nak adott interjúban viszont végre adott némi betekintést a kulisszák mögé:

“A történet néhány évtizeddel az első film cselekménye után veszi kezdetét. A The Last of Us megszállottja vagyok, ahol a világot közvetlenül az apokalipszis után látjuk, de huszonhárom évvel később is. Látjuk, ahogy a természet átveszi az uralmat a Földön, és van valami gyönyörű ebben a kérdésben: most, hogy már nem az ember a főszereplő, mi történik?”

“Többnyire New Yorkról kapunk képet. Azt persze nem tudom, hogy megmásszák-e az Empire State Buildinget, de a lehetőségek végtelenek. Visszatérünk Richard Matheson eredeti könyvéhez és a film alternatív befejezéséhez, szemben a mozikban látottal” - tette hozzá Goldsman.

Bár a Legenda vagyok lezárásában Smith karaktere az életét vesztett, a szóban forgó alternatív befejezésben viszont nem, ez pedig csakugyan lehetőséget nyit arra, hogy visszatérhessen.

dráma | sci-fi | thriller

A  tudós Robert Newille az egyetlen túlélője az emberiség kipusztulást hozó vírusnak. A járvány következtében mutánsok jöttek létre, akik folyamatosan az életére törnek,... több»