Will Smith a szaúd-arábiai Dzsiddában megrendezett Vörös-tengeri Nemzetközi Filmfesztiválon beszélt a közelgő Legenda vagyok 2-ről, amelyben Michael B. Jordannel együtt áll a kamerák elé. 

A folytatás az eredeti, 2007-ben DVD-n megjelent film alternatív befejezésén fog alapulni, amelyben Smith karaktere a mozis befejezéssel ellentétben életben marad.

A színész elárulta, hogy kész a forgatókönyv, és megerősítette, hogy a DVD-változat történetét fogják folytatni.

"Holnap telefonálok Michael B. Jordannel. Nagyon közel állunk egymáshoz, most érkezett meg a forgatókönyv" - mondta Smith. "Igazi Legenda vagyok-rajongónak kell lenned, hogy tudd, de az első, mozis verzióban a karakterem meghal, de a DVD-n volt egy alternatív verzió a befejezésről, ahol a karakterem életben maradt. Mi a DVD-verzió mitológiájával haladunk. Többet nem mondhatok, de Michael B. Jordan benne van".

Smith ezen kívül jövőbeli céljairól is beszélt, ezek közé tartozik, hogy mentorálja a feltörekvő filmeseket, és hozzájáruljon a globális történetmesélő közösséghez, különösen kiemelve a Szaúd-Arábia feltörekvő filmiparában rejlő lehetőségeket. Hangsúlyozta a történetek megosztásának fontosságát, hogy hidakat teremtsenek és sebeket gyógyítsanak világszerte.

dráma | sci-fi | thriller

A  tudós Robert Newille az egyetlen túlélője az emberiség kipusztulást hozó vírusnak. A járvány következtében mutánsok jöttek létre, akik folyamatosan az életére törnek,... több»